Нові кутові шліфувальні машини від Bosch - Кращий термін служби в своєму класі.

Тепер ще краще: могутніше, зручніше, довговічніше.
На 25% більше тривалий термін служби вугільних щіток в порівнянні з аналогічними моделями інших виробників.
Широка лінійка: відповідний інструмент для будь-якого завдання.

Компанія Bosch оновлює лінійку кутових шліфмашин класу 800-1400 Вт.
Нові моделі оснащені більш потужним на 100 Вт двигуном і забезпечують кращу продуктивність. Крім того новинки відрізняються найтривалішим строком служби в своєму класі.

Це підтверджено авторитетною незалежної тестової лабораторії "SLG Prüf-und Zertifizierungs GmbH".
У чотирьох різних тестах брали участь 2 моделі з нової лінійки УШМ. «Це найкращі УШМ, які були створені коли-небудь», переконаний Енс Шауманн, продукт-менеджер компанії Bosch. Новинки мають найсучасніші функції захисту оператора, бистрорегуліруемий захисний кожух, тривалий термін служби вугільних щіток, оновлений двигун, ергономічну конструкцію корпусу і зручну кнопку блокування обертання шпинделя для швидкої заміни приладдя. «Це результат десятиліть досвіду в розробці інструментів для металообробки», заявляє Е. Шауманн.

Потреби користувачів як завжди мають першорядне значення: збільшений на 25% термін служби вугільних щіток в порівнянні з аналогічними моделями інших виробників дозволяє економити час і кошти на обслуговуванні інструменту. Оператор може відчувати себе впевнено під час роботи, завдяки інноваційним функціям безпеки, що відповідає найсуворішим стандартам щодо захисту праці.

Відповідний інструмент для будь-якого завдання.
Для універсального застосування найбільш підходящими будуть моделі GWS 9-125 Professional і GWS 11-125 Professional з класу 900-1100 Вт. З відповідним приладдям вони розраховані на широкий спектр завдань: різка сталевих труб і профілів, зачистка зварних швів, зачистка кромок і нерівностей, видалення старої фарби і іржі, а також різка бетону, каменю та керамічної плитки.
Моделі з класу 1200-1500 Вт призначені для найскладніших завдань, наприклад на великих будівельних об'єктах, в сфері суднобудування і при зведенні великих металоконструкцій. Вони мають високу продуктивність і численними функціями захисту оператора:

Рукоятка для зниження шкідливого впливу вібрацій;
Система Kick-Back-Stop, яка розпізнає блокування диска при відрізних операціях і миттєво відключає інструмент, тим самим запобігаючи віддачу;
Функція захисту від ненавмисного пуску;
Стійкий до мимовільного провертання захисний кожух.

Умовно моделі цього класу потужності можна розділити на три групи:

Для забезпечення постійної продуктивності навіть при високих навантаженнях - моделі GWS 12-125 CI Professional, GWS 15-125 CI Professional і GWS 15-150 CI Professional;
Для обробки різних матеріалів, де потрібна наявність функції регулювання обертів - моделі GWS 12-125 CIE Professional, GWS 15-125 CIE Professional;
Для операцій, де потрібно підвищений крутний момент - GWS 15-125 CIT Professional.

Новинки надійдуть у продаж у другому кварталі 2012 р

Крім цього, ми пропонуємо широкий асортимент аксесуарів для УШМ Bosch: відрізні та шліфувальні диски, пелюсткові шліфувальні диски алмазні диски, щітки, коронки для алмазного свердління та захисні кожухи з системою пиловидалення.